problem with GTO keypad


visonneau-vin <visonneau-vin@...>
 

Hi
I have a problem with my 900 Gto keypad.Sometimes (3 times tonight)the light
of the alphanumeric keypad switch off during few second.The lightscreen of
the keypad is all right but the alphanumeric no.
Has someone the same problem?
I use the battery of my car to power on my mount,is there a possibility than
the battery is too weak for that?
I already have the keypad locked,perhaps it is the same problem.
Bye
Vincent


Chris Spratt
 

This can happen if the battery isn't fully charged. I've had it happen AP600
GOTO even when the battery shows 12.8 volts on my tester.


visonneau-vin wrote:

Hi
I have a problem with my 900 Gto keypad.Sometimes (3 times tonight)the light
of the alphanumeric keypad switch off during few second.The lightscreen of
the keypad is all right but the alphanumeric no.
Has someone the same problem?
I use the battery of my car to power on my mount,is there a possibility than
the battery is too weak for that?
I already have the keypad locked,perhaps it is the same problem.
Bye
Vincent

------------------------------------------------------------------------
Take 20 friends to Vegas on New Year's courtesy of Expedia.com.
Win the airfare, a suite at Bellagio and $15,000. Or win 2 roundtrip
tickets anywhere in the U.S. given away daily. Click for a chance to win.
http://click.egroups.com/1/5294/5/_/3615/_/960679589/
------------------------------------------------------------------------


howard lazarus <lazhow@...>
 

I too had the same problem. problem disappeared when I went to direct
current.

----- Original Message -----
From: visonneau-vin <visonneau-vin@infonie.fr>
To: <ap-gto@egroups.com>
Sent: Saturday, June 10, 2000 7:23 PM
Subject: [ap-gto] problem with GTO keypad


Hi
I have a problem with my 900 Gto keypad.Sometimes (3 times tonight)the
light
of the alphanumeric keypad switch off during few second.The lightscreen of
the keypad is all right but the alphanumeric no.
Has someone the same problem?
I use the battery of my car to power on my mount,is there a possibility
than
the battery is too weak for that?
I already have the keypad locked,perhaps it is the same problem.
Bye
Vincent




------------------------------------------------------------------------
Take 20 friends to Vegas on New Year's courtesy of Expedia.com.
Win the airfare, a suite at Bellagio and $15,000. Or win 2 roundtrip
tickets anywhere in the U.S. given away daily. Click for a chance to win.
http://click.egroups.com/1/5294/5/_/3615/_/960679589/
------------------------------------------------------------------------