Site time does not stick


Bill Long
 

Also check that the CMOS battery in the PC isn't dead.


From: main@ap-gto.groups.io <main@ap-gto.groups.io> on behalf of Bill Long <bill@...>
Sent: Thursday, October 28, 2021 4:36 AM
To: main@ap-gto.groups.io <main@ap-gto.groups.io>
Subject: Re: [ap-gto] Site time does not stick
 
Check which time server your computer is syncing with.


From: main@ap-gto.groups.io <main@ap-gto.groups.io> on behalf of Peter Bresler via groups.io <PABresler@...>
Sent: Thursday, October 28, 2021 2:05 AM
To: main@ap-gto.groups.io <main@ap-gto.groups.io>
Subject: [ap-gto] Site time does not stick
 
The mount time setting keeps resetting one hour back resulting in an incorrect park position. I reset to -7 and power cycle but it does not stick.


https://www.dropbox.com/preview/ApccZip-Peter_Bresler-2021-10-28-015214.zip?context=browse&role=personal


Ray Gralak
 

Hi Peter,

https://www.dropbox.com/preview/ApccZip-Peter_Bresler-2021-10-28-
015214.zip?context=browse&role=personal
The link to your dropbox folder does not work.

The mount time setting keeps resetting one hour back resulting in an incorrect park position. I reset to -7 and
power cycle but it does not stick.
How are you setting the mount time? I looked at the logs you posted a couple of days ago, and APCC was properly initializing the mount with timezone -7.

-Ray


Bill Long
 

Check which time server your computer is syncing with.


From: main@ap-gto.groups.io <main@ap-gto.groups.io> on behalf of Peter Bresler via groups.io <PABresler@...>
Sent: Thursday, October 28, 2021 2:05 AM
To: main@ap-gto.groups.io <main@ap-gto.groups.io>
Subject: [ap-gto] Site time does not stick
 
The mount time setting keeps resetting one hour back resulting in an incorrect park position. I reset to -7 and power cycle but it does not stick.


https://www.dropbox.com/preview/ApccZip-Peter_Bresler-2021-10-28-015214.zip?context=browse&role=personal


Wes Atchison
 

Peter,

Had a similar problem recently when I was set up near the time zone line and I had used the computer on both sides of the line.  Check your computer time zone setting in the computer.  

Wes
WA5TKU


Peter Bresler
 

The mount time setting keeps resetting one hour back resulting in an incorrect park position. I reset to -7 and power cycle but it does not stick.


https://www.dropbox.com/preview/ApccZip-Peter_Bresler-2021-10-28-015214.zip?context=browse&role=personal