Re: GTO1100 CP4: No sync with mount after plate solving possible


Yves Laroche
 

Ray,

 

The problem doesn’t related to CP4.  It did the same with CP3.

 

Please read my private message I’ve sent you a few minutes ago.  Thanks !

 

Yves

 

 

 

From: ap-gto@... [mailto:ap-gto@...]
Sent: 6 juillet 2017 09:18
To: ap-gto@...
Subject: RE: [ap-gto] GTO1100 CP4: No sync with mount after plate solving possible

 

 

Hi Thomas,

> CP4: 322

That doesn't look like a firmware version. The CP4 firmware is displayed in APCC or the driver.

-Ray Gralak
Author of APCC (Astro-Physics Command Center): http://www.astro-physics.com/index.htm?products/accessories/software/apcc/apcc
Author of PEMPro: http://www.ccdware.com
Author of Astro-Physics V2 ASCOM Driver: http://www.gralak.com/apdriver
Author of PulseGuide: http://www.pulseguide.com
Author of Sigma: http://www.gralak.com/sigma

> -----Original Message-----
> From: ap-gto@... [mailto:ap-gto@...]
> Sent: Thursday, July 6, 2017 6:07 AM
> To: ap-gto@...
> Subject: Re: [ap-gto] GTO1100 CP4: No sync with mount after plate solving possible
>
>
>
> Hello Ray,
>
> APCC: v1.5.0.20
> ASCOM V2: v5.09.09
> CP4: 322
>
>
> KR
>
> Thomas
>
> Am 06.07.2017 um 14:26 schrieb 'Ray Gralak (Groups)' groups3@... [ap-gto] > gto@...>:
>
>
>
>
>
> > Every time I got following error message from APCC Pro:
> >
> > "Sync Target: Valid Alt/Az or RA/Dec has not been received."
>
> This can be caused by several things. Which versions of the driver, APCC, and GTOCP4 were you
> using?
>
> -Ray Gralak
> Author of APCC (Astro-Physics Command Center): http://www.astro-
> physics.com/index.htm?products/accessories/software/apcc/apcc
> Author of PEMPro: http://www.ccdware.com
> Author of Astro-Physics V2 ASCOM Driver: http://www.gralak.com/apdriver
> Author of PulseGuide: http://www.pulseguide.com
> Author of Sigma: http://www.gralak.com/sigma
>
> > -----Original Message-----
> > From: ap-gto@... [mailto:ap-gto@...]
> > Sent: Thursday, July 6, 2017 12:40 AM
> > To: ap-gto@...
> > Subject: [ap-gto] GTO1100 CP4: No sync with mount after plate solving possible
> >
> >
> >
> > Dear all,
> >
> > I tried last night several times to do a syncronisation after a plate solving with SGP Pro and
> PlateSolve2.
> >
> > Every time I got following error message from APCC Pro:
> >
> > "Sync Target: Valid Alt/Az or RA/Dec has not been received."
> >
> > Everything else works fine so far.
> >
> > Thanks for your comments.
> >
> > KR
> > Thomad
> >
> >
>
>
>
>

Join main@ap-gto.groups.io to automatically receive all group messages.